Despre noi

Deco-Light  - magazin de lustre

 

      În magazin sunt expuse lustre, plafoniere, aplice, lampadare și lămpi de masă în diferite stiluri: CLASIC, NEOCLASIC, MODERN, PROVENCE, COUNTRY, ART-DECO, HIGHTECH de la producătorul   Maytoni,  Freya, Markslojd, Pikart, LTX, Arkoslight.

Maytoni – producător german specializat în fabricarea corpurilor de iluminat conform standardelor europene. Avînd la bază propria echipă de designeri, sortimentul de mărfuri este în continuă dezvoltare și creare a modelelor noi în stil unic, dobîndind notorietate prin inovaţie, calitate și design.

Freya la prima sa apariție în Germania, în anul 2016 a reușit cu brio să combine funcționalitatea cu calitatea în producerea corpurilor de iluminat, capabile să aprindă o lumină care pune în evidență ambiențele, locurile și stilurile.

         Freya a fost creată special pentru zona de Est a Europei avînd la bază  tendințele europene în domeniul iluminării și necesitățile pieții din zonă. Obiectivul de bază în elaborarea modelelor este aspectul laconic, care se regăsește în formele geometrice ușor combinate.

Actualizăm  sortimentul regulat, pentru a oferi clienților noștri cele mai originale corpuri de iluminat.

Îndeplinim comenzi individuale în baza catalogului, inclusiv efectuăm livrarea și  montarea pe întreg teritoriu al Republicii Moldova.

 Program de lucru: 

 Luni           :  08.00 – 19.30

 Marti          :  08.00 – 19.30

 Miercuri    :  08.00 – 19.30

 Joi             :  08.00 – 19.30

 Vineri        :  08.00 – 19.30

 Simbata    :  08.00 18.00 

 Duminica  :  09.00 17.00